Hlavní obsah
Článek

Nemá talent pouze na malování, ale uplatnila by se i v jiných uměleckých oborech. Dcerce bývalé účastnice reality show Vem si mě Barbary Kautmanové je sice teprve deset let, ale už v sobě projevuje velký talent.

Když bývalá účastnice reality show Vem si mě odjela společně s držitelkou titulu Miss Universe Slovenská republika 2007 Lucií Senášiovou fotit módu do Florencie a do letoviska Forte di Marmi, tak skupinu doprovázela i její dcera Rozárka.

„Rozárka jela s námi z důvodu organizace výstavy jejích obrazů na příští rok. Měly jsme se fotit profesionálním fotoaparátem vzájemně, než se foťáku chopila na zkoušku zvědavá Roza. Že má cit k umění a kráse, je dostatečně známo. Nečekala jsem ale, jakým způsobem se postaví k fotoaparátu tak, aby zachytila úhel, světlo, postavu, detail, pozadí a zároveň se jí u toho netřepala ruka,” komentovala počínání dcery Kautmanová.

„Byla jsem překvapená, jak jí to šlo. Zvlášť, když foťák nikdy nedržela v ruce,” říká Bára a jedním dechem dodává: „Výsledek je perfektní, její fotky mají příběh jako její obrazy.”

Rozárka, která má za sebou coby malířka několik úspěšných výstav, se tedy bude dál realizovat i ve focení. „Mně nezbývá už nic jiného, než fotit jen z telefonu,” smála se Bára Kautmanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám