Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českou taneční scénu dnes zasáhla smutná zpráva. Zemřel legendární DJ Loutka. O jeho smrti jako první informoval web Rave.cz. Jednapadesátiletý hudebník s občanským jménem Michal Maudr podle Blesku spáchal sebevraždu, což nám následně potvrdil zdroj z jeho okolí a upřesnil, že se oběsil kvůli nešťastné lásce.

„To mi úplně vyrazilo dech. Michal na mě vždycky působil bezstarostným dojmem, bohém každým coulem, že mu tento život i v jeho věku vyhovuje a neměnil by,” překvapeně reagovala na odchod kolegy DJ Lucca a dále dodala: „Je to pro mě šok. Pro mě bude ale vždy legenda, dýdžej průkopník, hudebník, který měl opravu velký talent pro výběr tracků, zvláštní cit při mixu. Odpočívej v pokoji."

„Nemůžu tomu pořád ještě uvěřit. Je to moc smutná zpráva,” zasáhla nenadálá informace kolegu Michaela Buriana.

„Rozzářil jsi mnoho očí. Díky. Tím, čím jsi pro mne byl, pořád jsi. Nejsi daleko, jen na druhé straně," uvedla DJ Ladida. „Chovej jako poklad lásku k sobě, ať jsi v kontaktu se svou duší," zasněně dodala jeho mnohaletá kamarádka a kolegyně. 

Michal se vyučil automechanikem, ale od malička ho to táhlo k hudbě. Kariéru odstartoval už v roce 1991. Jako rezident legendárního pražského klubu Roxy pořádal úspěšné večery s názvem Shake. V posledních letech zde vystupoval po boku zahraničních hvězd elektronické hudby. Během téměř třiceti let působení na scéně se stal jedním z nejznámějších českých dýdžejů.

Reklama

Další články

Načítám