Hlavní obsah
Článek

Tak tohle tu ještě nebylo. Každým dnem by měla muzikálová herečka Michaela Tomešová (32) porodit svého druhého potomka a s obřím břichem tančí na jevišti jak smyslu zbavená. Žádná únava, žádné kolapsy z veder, které trápí Česko. Míša Tomešová ve 40. týdnu těhotenství denně zkouší muzikál Vlasy a žádné volno si nebere.

"40. týden těhotná, mám rodit. Cítím se skvěle. Minule jsem odpočítávala dny a teď žiju přítomnem a musím říct, že to je pro mě mnohem lepší, než čekat na to, co přijde, a zbytečně se stresovat. Vím, že to může být pro některé extrém, ale já jsem prostě taková. Především bychom měly při těšení na mimino poslouchat svá těla, neomezovat se a dělat stále to, co nás baví. Tak já dělám to, co mě hned po mateřství naplňuje úplně nejvíc. Divadlo," napsala k videu ze zkoušky Míša.

Míša stále netuší, co nosí pod srdcem. S manželem, muzikálovým zpěvákem Romanem Tomešem, se rozhodli, že se nechají překvapit. Už velmi brzy se tak dozví, zda syn Kristián dostane bratříčka, nebo sestřičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám