Hlavní obsah
Článek

To je ale pokoukáníčko! Nádherné vítězky soutěže Miss Kateřina Průšová (40), Eliška Bučková (34), Iveta Lutovská (40) a Lucie Smatanová se poprvé objevily společně na jednom mole a v pořádně sexy prádélku.

Všechny dohromady dala dohromady sexy Průšová, která přehlídku v Novému Boru organizovala. "V poslední době dělám produkci stále častěji a musím říct, že mě to naplňuje a moc baví," řekla Super.cz Průšová. A jaký byl pro ni výběr dívek? "Je to docela legrace být v opačné roli. Vybírat a zároveň odmítat holky," směje se.

"Myslím, že jsem vybrala dobře. Holky mají naprosto super postavy a měly velký úspěch," říká Průšová, která se na mole také objevila a zároveň tak sama sobě vyplatila honorář. "Myslím, že jsem se ocenila dobře," dodala s úsměvem.

Výtěžek z celé akce byl věnován mateřskému centru Pumpkin z České Lípy na nákup hraček a potřebných věcí. Další charitativní akcí, kterou bude Kateřina pořádat, je soutěž krásy Miss Face. "Celý projekt má za úkol sehnat potřebný finanční obnos pro několik postižených dětí. Finále bude 6. prosince v Praze," uzavřela Průšová.

Reklama

Další články

Načítám