Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Victoria Hervey (47) strávila léto cestováním po Evropě a nevyhnula se nejluxusnějším destinacím, jako je řecký Mykonos, Cannes nebo italské pobřeží. Už je ovšem zpět v oblíbené Kalifornii a všechny potěšila, když ukázala svou luxusní postavu v bikinách u bazénu.

S bílými plavkami měla evidentně trochu potíž, ale naštěstí jí neváhal pomoci její mužský doprovod. Jeho totožnost prozatím zůstává tajemstvím a není ani jasné, jestli se jedná o modelčinu novou známost nebo pouze ochotného kamaráda.

Nedávno se sice Hervey nechala slyšet, že je stále single, nicméně by si nesmírně přála najít otce pro své budoucí potomky. V nedávném rozhovoru totiž přiznala, že díky svému extravagantnímu životu promarnila nejlepší léta a nyní si uvědomila, jak moc by si vlastně přála mít děti. To začala řešit tím, že si nechala zmrazit vajíčka. Snad svého vyvoleného brzy potká a svůj sen si splní. Nebo ho snad už potkala?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám