Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Magazín Forbes opět sestavil seznam hollywoodských hvězd něžného pohlaví, které si za uplynulých dvanáct měsíců přišly na nejvíce peněz. V žebříčku nechybí herecké stálice, jejichž popularita jen tak neuvadne.

Nejvíce zbohatla Scarlett Johansson (39), která se jako Black Widow objevila v trháku Avengers: Infinity War. Komiksová hrdinka je pro ni zlatým dolem. Podle Forbesu si přišla na závratných 40,5 miliónu amerických dolarů. O ty se ale musí podělit s týmem, který stojí za jejím úspěchem, a samozřejmě také značnou část spolknou daně.

Loni byla jako herečka s nejvyššími příjmy označena Emma Stone (35), která vydělala 26 miliónů dolarů. Její hvězda ale příliš dlouho nezářila. Po roce se vůbec nedostala do první desítky.

Druhá pozice patří překvapivě Angelina Jolie (48), která se místo herectví věnuje boji za lidská práva. Smlouva na natáčení pokračování pohádky Zloba - Královna černé magie ji ale vrátila mezi elitu. Přišla si na 28 miliónů dolarů.

Také Jennifer Aniston (55) má nejslavnější léta za sebou. O herečku sice není velký zájem mezi producenty, ale je hvězdou reklamních kampaní. Díky spolupráci s aerolinkami a kosmetickou firmou zbohatla o 19,5 miliónu dolarů.

Desítka nejvýdělečnějších hereček zahrnuje také oscarové hvězdy Julii Roberts (56), Reese Witherspoon (48) či Jennifer Lawrence (33). Pořadí s jejich příjmy najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám