Hlavní obsah
Článek

Způsob oznámení Tomáše Plekance o rozchodu s Luckou Vondráčkovou (44) prostřednictvím Facebooku byl pro mnohé včetně známé zpěvačky natolik překvapující, že to některým nedává spát. Ne zcela standardní situace nahrává vzniku různých spekulací o příčině rozpadu jejich manželství.

Jak už to tak bývá, nejdříve se hledá někdo třetí. V tomto případě se mluví o tom, že úspěšný hokejista má blízko k tenistce Lucii Šafářové. Dnes přišel web Extra.cz s teorií, že si náhradu našla i Lucie, a to v podobě hereckého kolegy Matěje Hádka (48).

Zpěvačku jsme samozřejmě kontaktovali a snažili se zjistit, jak se věci mají. „To už vypadá jako promyšlené promo na novou desku,” rozesmála se Lucka a dále vše uvedla na pravou míru: „S Matějem jsme natočili nový klip na písničku Paralelní světy.” Nebylo to prý poprvé, co Vondráčkovou dávají mylně dohromady s kolegou. „Už při natáčení minulého klipu Nad Vltavou mě dávali dohromady s Mirkem Šimůnkem, asi si tohle budu muset zvyknout."

Vondráčkovou s Hádkem pojí pouze pracovní vztah. Populární herec si podle našich informací měl zahrát už v jednom ze zpěvaččiných předchozích klipů, ale ke spolupráci nakonec kvůli jeho zaneprázdněnosti došlo až nyní.

Reklama

Další články

Načítám