Hlavní obsah
Článek

Nejhorší období těhotenství už má Michaela Maurerová (44) za sebou. Zatímco ještě před měsícem si stěžovala, že prakticky neodtrhne hlavu od záchodové mísy, teď už si svůj požehnaný stav užívá naplno.

Jakmile se herečce konečně ulevilo, vrátila se k oblíbeným činnostem. Zase cvičí jógu, podniká výlety s rodinkou a plně si vychutnává jídlo, na které v prvním trimestru ani nepomyslela.

Teď se ale zdá jakoby se jí úlevou a radostí zbláznily hormony. Při focení uměleckých snímků na Střeleckém ostrově řádila jako smyslů zbavená a rošťácky vystrkovala své rostoucí bříško, které se v červeném overalu už hezky rýsovalo. „Vždycky jsem myslela, že mě mateřství zklidní a budu seriózní paní... a ono ne. Nestalo se tomu u dvojčat a ani teď nic nenasvědčuje tomu, že se to stane,“ napsala herečka na svůj Instagram.

Míša má z prvního manželství dvojčata Madlu a Pepíka (9), třetího potomka čeká se svým současným partnerem, jehož identitu stále tají. Na společně strávené chvíle se však už teď moc těší. „Úplně vidím, jak se ráno v posteli s Pepou, Madlou a prckem mazlíme,“ napsala herečka k fotce, na níž v náruči chová miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám