Hlavní obsah
Článek

Ochránce všech týraných žen a někdejší obdivovatel Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49), který proslul mimo jiné legendárním úprkem s Ivetou do Itálie, se před objektivem fotoaparátu neváhal svléknout do plavek a ukázat, jak moc přibral.

Macura nadále pomáhá utiskovaným ženám a je vidět, že některé z nich mu zřejmě poctivě vaří. Panděro má totiž opravdu veliké a postavu atleta v plavkách rozhodně nemá.

To však nevadí blondýnce (na ty si Macura potrpí) Ireně, se kterou dováděl v bazénu u přátel nedaleko Prahy.

K tomu, jaký ho k rozverné dámě pojí vztah, ale nic moc neřekl. „S Irenou se známe už nějakou dobu, přátelíme se, ale víc bych se k tomu nerad vyjadřoval,“ řekl Super.cz gentleman Macura, jenž přiznal, že si je vědom, že trošku vyšel z kondice.

„Jednou jsi dole, jednou nahoře. Mám ale v plánu začít se trochu hýbat,“ směje se někdejší ochránce Ivety Bartošové a sok Josefa Rychtáře.

Toho v létě zaměstnávají nejen vodní radovánky v bazénu, ale i jeho vynálezy. „Vymyslel jsem samozavlažovací systém na rajčata, která pěstuji v Líbeznici, a také teploměr do bazénu, který má v sobě wi-fi,“ chlubil se Zdeněk, jenž nevzdává ani boj proti domácímu násilí. „Píšu novou knihu a na září připravuji další velkou přednášku,“ uzavřel Macura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám