Hlavní obsah
Článek

Proslavila ji role v úspěšném seriálu Šílenci z Manhattanu, kde jako Joan oslňovala muže svými křivkami, podpořenými vypasovanými dobovými šaty. Také v civilu volí Christina Hendricks (43) rafinovanou sexy módu.

Hendricks je jednou z hereček, které se zasloužily o popularizaci žen krev a mlíko, jimž je v dnešní době věnováno podstatně více pozornosti než v minulých letech. První řada (z celkových osmi) zmíněného seriálu se přitom datuje už do roku 2007, kdy „haló“ kolem žen plnějších tvarů ještě rozhodně nebylo tak hlasité a intenzivní. Tvůrci jako by předvídali situaci a v případě výběru Hedricks měli výjimečně šťastnou ruku.

Šlo ale o oboustranně výhodný obchod. Od úspěchu „Šílenců“ má herečka mnohem více nabídek, jak uvedla v jednom z mnoha rozhovorů, i pozvánek na společenské akce. Naposledy v neděli ozdobila party magazínu InStyle v Los Angeles.

Srdce slavné sexy zrzky patří už devět let herci Geoffreymu Arendovi. Pár v roce 2007 seznámil Christinin herecký kolega z Šílenců z Manhattanu Vincent Kartheiser.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám