Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máte originální český recept, který se ve vaší rodině předává po generace? Podělte se o něj i se zajímavým příběhem, který je s ním spojený, a vyhrajte zveřejnění tohoto receptu v připravované kuchařce nebo nákupní vouchery od společnosti Tesco.

Odborná porota, v níž zasedá například šéfkuchař Radek Vlasák nebo oblíbená herečka a vášnivá kuchařka Jaroslava Obermaierová, každý týden vybere nejzajímavější, a hlavně nejoriginálnější recepty. Ty budou mít šanci dostat se do připravované kuchařky vydané na oslavu 100. výročí vzniku Československa a stát se tak inspirací pro všechny milovníky tradiční české kuchyně. Další recepty, které získají největší oblibu u čtenářů, pak budou každý týden oceněny nákupní poukázkou do sítě obchodů Tesco.

Foto: Tesco.cz
Tesco

Pokud se chcete do soutěže zapojit, stačí zaslat váš tradiční rodinný recept se seznamem ingrediencí, postupem přípravy a pěknou fotkou. Nezapomeňte přidat i váš osobní příběh, který se k receptu váže. I ten může totiž rozhodnout o tom, zda se zrovna váš rodinný klenot dostane do TOP 100 nejlepších.

Více informací o projektu 100leté recepty najdete na https://itesco.cz/hello/100-lete-recepty/, kde se můžete do soutěže také zapojit.

Další články

Načítám