Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztek, pláč a rozčarování. Takové stavy prožívala Šarlota Frantinová alias Sharlota poté, co přiletěla do italské Verony a nedorazila jí zavazadla s vybranými outfity. Nejpotetovanější českou zpěvačku totiž čekala účast na velkolepé módní show Tezenis, kde se měla pohybovat mezi slavnými kráskami jako je Paris Hilton (43) či Pixie Lott.

„Plakala jsem. Jsem strašný cíťa,” svěřila se raperka, která si zakládá na své výrazné image. Právě pro tento důležitý večer si zabalila hned několik outfitů, ze kterých chtěla vybírat. Vše ale zůstalo v zavazadle, které se zaseklo v Německu.

Organizátoři zpěvačce nabídli, aby vyrazila ještě před večerní akcí na nákupy. V Itálii přece jen není problém pořídit si model podle posledních trendů. Nakonec to ale nebylo nutné a kufr se Sharlotinými věcmi na poslední chvíli dorazil. „Nakonec se všechno vyřešilo a pohádka měla šťastný konec,” radovala se na přehlídce Sharlota.

Reklama

Další články

Načítám