Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně patří mezi nejžádanější pánské modely na světě. Nečekejte ale namyšleného floutka. S Marlonem Teixeirou jsme se setkali před jeho výstupem na módní show Tezenis, která se uskutečnila za účasti hvězd jako Paris Hilton nebo Pixie Lott v italské Veroně.

V zákulisí pohodový surfař překvapoval svým pohodlným ležérním outfitem a stejně tak přátelskou náladou. „Jsem tady na krátkou návštěvu. Dorazil jsem včera a vracím se zase zítra ráno v pět. Samozřejmě je ale vždycky úžasné být v Itálii, miluju to tady,” oslňoval širokým úsměvem opálený Brazilec.

Marlon byl jedním z pouhých dvou modelů, kteří se zařadili mezi armádu modelek, mezi nimiž se našli i andílci z Victoria’s Secret. „Jsem prostě šťastnej kluk. Já ještě s jedním klukem jsme obklopeni takto krásnými dívkami, je parádní tu být,” usmíval se model.

Teixeira se přiznal, že několikrát chodil s modelkou. S kolegyněmi na akci mohl navázat ale pouze platonické kamarádství, protože je víc jak rok zadaný. S australskou modelkou a zpěvačkou Cheyenne Tozzi dokonce čeká dítě. „Jsme spolu rok, na konci července jsme slavili výročí,” uvedl Marlon. Dámy si tak musejí nechat zajít chuť.

Reklama

Další články

Načítám