Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuálně patří mezi nejžádanější modelky světa, předvádí například pro přední módní domy  Dolce & Gabbana, Emporio Armani či Roland Mouret, objevuje se na obálkách prestižních módních magazínů jako je italská mutace Elle nebo ruská verze Interview a na Instagramu jí sleduje před 400 tisíc lidí.

Čtyřiadvacetiletá topmodelka Zhenya Katava, která se ve své branži nechává oslovovat pouze křestním jménem, nechyběla ani mezi dalšími kráskami na prezentaci poslední kolekce módní značky Tezenis v italské Veroně, která se vždy podobá jedné velké rozjeté párty. Právě zde jsme ji vyzpovídali.

„Už jsem tady ani nevím pokolikáté a jsem nadšená. Mám moc ráda Veronu, toto místo, lidi, klienty. Jako vždy je tady ohromná zábava, pozitivní energie, krásné počasí, ostatně jako vždy v Itálii. Ano, jsem ráda, že jsem tady,” komentovala svou účast v zákulisí půvabná brunetka s laníma očima.

Modelka je původem z Běloruska, ale žije trvale v New Yorku a za prací létá po celém světě. Jak se nám během interview svěřila, v minulosti navštívila i Českou republiku.

„Ano, byla jsem tam jednou kvůli focení kampaně na parfém. Měli jsme hodně napilno a mnoho jsem toho neviděla, spíš jsem se dívala z okna. Pamatuju si, že máte dobré pivo,” smála se Zhenya. Můžeme jen doufat, že naši zemi tato kráska někdy poctí delší návštěvou.

Reklama

Další články

Načítám