Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní výprodejové slevy jsou v plném proudu, a právě teď je ten nejlepší čas na nejvýhodnější nákupy. Nakupte na 4home.cz ve dnech 20. - 22. srpna a získáte navíc dopravu nad 300 Kč zdarma! Široký výběr originálního povlečení, praktické termo sklenice a další vybavení do jídelny i kuchyně, vše pro krásný domov, snadný úklid i skvěle vybavenou zahradu. Akce platí pouze do středy 22. srpna!

Originální povlečení s dopravou zdarma

Více

Komerční sdělení

Nejširší výběr povlečení s tradičními i originálními motivy za výprodejové ceny. Klasické bavlněné, praktické krepové nebo luxusní saténové povlečení a spousta dalších možností pro každou ložnici. Nechybí ani bohatá nabídka dětského povlečení s pohádkovými motivy. Do 22. srpna navíc při nákupu nad 300 Kč doprava zdarma.

Revoluční termo sklenice s dopravou zdarma

Více

Komerční sdělení

Unikátní kolekce termo sklenic Hot&Cool z borosilikátového skla je nepostradatelným doplňkem do každého domova. Jistě si zamilujete elegantní dvoustěnný design i praktické termo provedení, díky kterému vnější stěna nepálí ani nechladí a nápoj si dlouho udrží svou teplotu. Široký výběr klasických termo sklenic na kávu, čaj, cappuccino i koktejly, džusy a limonády. Pro milovníky alkoholu nesmí chybět termo sklenice na pivo, originální panáky na něco tvrdšího ani termo sklenice na víno. Do 22. srpna navíc při nákupu nad 300 Kč doprava zdarma.

Vše pro zahradu s dopravou zdarma

Více

Komerční sdělení

Udělejte ze své zahrady dokonalé místo k odpočinku. Nezáleží na tom, jestli jste vášnivý zahrádkář, milovník grilovaček a zábavy s přáteli, nebo jen hledáte klidné místo pro odpočinek ve stínu nebo u bazénu. Široký výběr vybavení pro zahradu od zahradnických potřeb a květináčů až po grily a zahradní nábytek nyní za sezónní výprodejové ceny. Do 22. srpna navíc při nákupu nad 300 Kč doprava zdarma.

Vše pro úklid s dopravou zdarma

Více

Komerční sdělení

Nenechte si zkazit letní dny úmorným úklidem a pořiďte si nepostradatelné pomocníky, kteří vám práci maximálně ulehčí. Revoluční a stylové mopy nebo například elektrické vysavače na okna vám zaručí dokonalý úklid s minimální námahou. Praktické koše na tříděný odpad zase pomohou s ochranou životního prostředí. Do 22. srpna navíc při nákupu nad 300 Kč doprava zdarma.

Sezónní výprodej se slevami až 93 %

Více

Komerční sdělení

Nezmeškejte nejvýhodnější ceny roku ve velkém sezónním výprodeji. Čistíme sklady na novou sezónu, a to znamená, že právě teď je ta nejlepší chvíle nakoupit s maximálními slevami. Do 22. srpna navíc s dopravou zdarma při nákupu nad 300 Kč!

Další články

Načítám