Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Roman Vojtek (46), herec a vítěz první řady televizního pořadu StarDance, zase přičichne k tanci.

Už v září se ocitne v obklopení krásných tanečnic na nejprestižnější taneční události v ČRPrague Open Dance Festivalu, kterou pořádá taneční studio COOL DANCE. Roman bude moderovat zahajovací večer celé akce, který nese název NINE a proběhne 14. září.

Hlavní náplní večera budou vystoupení devíti mistrů světa a Evropy ve standardních a latinskoamerických tancích, (a nejen) Roman se tak ocitne mezi devíti krásnými tanečnicemi, které se opravdu umí hýbat.

Celý večer bude otevřen veřejnosti, a i Vy se tak můžete podívat, jaké jedinečné show si taneční páry připravily. Těšit se můžete na romantický waltz, temperamentní tango nebo žhavé latinské rytmy. Ženská část publika zajisté ocení nádherné a luxusní šaty tanečnic, mnohdy zdobené tisíci broušenými kameny, a pro pány nebudou chybět hluboké dekolty a odvážné délky kostýmů. Roman to tak nebude mít vůbec lehké, ale věříme, že to jako profesionál zvládne na jedničku.

Foto: Cool Dance
Mistři světa - Gabriele Goffredo & Anna Matus

Roman nebude na celé moderování sám. Jeho partnerkou bude herečka a hvězda StarDance Dana Morávková (47). Určitě tak společně zavzpomínají na své taneční tréninky, když se právě oni sami každý týden připravovali na živé přenosy ve StarDance.

Foto: Cool Dance
Natali Ruden

Celý večer NINE bude mimo taneční vystoupení obohacen o jedinečnou módní přehlídku Natali Ruden (48) s názvem Alter Ego. Jestli se dočkáme velkých výstřihů i u těchto modelů, tak na to si budeme muset počkat do září. Celý program naleznete na stránkách festivalu.

I vy můžete vidět skvělá taneční vystoupení. NINE se bude konat 14. září v krásných prostorech Fora Karlín a v předprodeji bude možné zakoupit vstupenky i přímo k parketu. Zažijte jedinečnou taneční atmosféru jako ve StarDance.

Další články

Načítám