Hlavní obsah
Článek

Tak to je gól. Rodinka Štikových, která bavila celý národ nejen svojí reality show, se rozroste o dalšího člena. Dítě ovšem nečekají Ornella Koktová (31) ani její sestra Charlotte Štiková (27), i když by to bylo vzhledem k jejich věku nejpravděpodobnější.

Ne, nelekejte se, se svým zajíčkem neotěhotněla ani Monika Štiková (51). Dalšího potomka přivede na svět aktuální partnerka jejího manžela Michala Štiky, čtyřiatřicetiletá zdravotní sestřička Bára z Plzně. A Michal Štika (48) se na nastávající otcovství těší. Informaci Extra.cz potvrdila Super.cz Monika Štiková.

Čekali bychom, že Monika na radostnou událost v životě svého manžela bude reagovat podrážděně, ale zdá se, že už je se vším smířená. Momentálně si se svým partnerem užívá klidu na pláži. "Jsem na pláži v Německu, u Baltu, jelikož tady přítel hraje," ozvala se nám z dovolené, když jsme ji požádali o reakci.

"Michalovi oba přejeme, ať si nové otcovství užije a miminko se narodí zdravé," napsala nám bez jakéhokoli rozčilování a drsných slov momentálně šťastná Monika Štiková.

Reklama

Další články

Načítám