Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vždycky se najde dobrý důvod, proč si koupit hezké spodní prádlo. A my pro vás máme ještě jeden navíc! Oblíbené podprsenky teď pořídíte se slevou až 40 %. Tak neváhejte a doplňte svůj prádelník včas!

Elegantní řešení pro horké letní dny

Více

Komerční sdělení

Podprsenka Spacer 3D Viktoria vám v parném létě poskytne maximální pohodlí. Je totiž vyrobená ze speciálního dvouvrstvého materiálu s dutými komůrkami, který odvádí tělesnou vlhkost a dovoluje vzduchu volně proudit. Zatímco unikátní technologie zajišťuje absolutní prodyšnost, půvabná krajka po obvodu propůjčuje podprsence eleganci a smyslnost. Získá si i vás tento kousek prádla, ve kterém se snoubí komfort a dokonalý vzhled?

Krajková kráska ve třech barvách

Více

Komerční sdělení

Bílá, černá i tělová. Snad každá žena potřebuje spodní prádlo ve všech těchto barvách. Proto vznikla podprsenka Michaela. Kromě toho, že je k dostání ve 3 základních odstínech, se taky postará o dokonalý tvar vašeho poprsí. Vyztužené košíčky jsou pokryté jemnou elastickou krajkou a spojené zvýšeným středem, který zdobí elegantní mašlička. A pokud vás příroda obdařila bohatým dekoltem, bude se vám u větších velikostí zamlouvat zapínání na tři háčky a širší ramínka.

Podprsenka, která se vám přizpůsobí

Více

Komerční sdělení

Ženy si ji zamilovaly právem. MAIA 4D Soft Control je vyrobená z unikátního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu. Košíčky se tak vytvarují podle vašich ňader a přitom jim stále budou poskytovat potřebnou oporu. Materiál je navíc dokonale prodyšný a nedovolí, abyste se v letním horku byť jen trochu zapotila. A díky bezešvým košíčkům můžete podprsenku s klidem nosit i pod přiléhavé oblečení. Tenhle rafinovaný kousek prádla bude prostě jako vaše druhá kůže!

Je libo oblé tvary?

Více

Komerční sdělení

Podprsenka Annie, to je svůdnost sama. Speciálně střižené a vyztužené košíčky podpírají ňadra zespodu, a tím jim zaručí neodolatelný, zaoblený tvar. Na objemu jim dodají vycpávky, ty ale můžete podle libosti vyjmout. Kombinace černé a béžové barvy, spolu s jemnou krajkou, povyšují tuto podprsenku na dokonale elegantní kousek. Jako byste se neoblékala jen do spodního prádla, ale rovnou se celá zahalila do smyslnosti.

Když větší objem není potřeba

Více

Komerční sdělení

Pro ženy s většími ňadry se zrodila nevyztužená podprsenka Chanell. Košíčky šité do tvaru písmene T krásně tvarují poprsí a díky speciálnímu bočnímu dílu navíc dokonale padnou. Podprsenka nemá klasické, ale pouze boční kostice, které se postarají o tvarovou stálost vyššího obvodu. Váš dekolt rozzáří luxusní vyšívané ornamenty a roztomilá mašlička s bižuterní ozdobou.

Další články

Načítám