Hlavní obsah
Článek

Díky své profesi je neustále lidem na očích. Dara Rolins (51) se o svůj vzhled stará nejen kvůli druhým, ale také kvůli sobě samé. Dříve cvičila pravidelně pod dohledem trenérky ve fitku a běhala na páse, v poslední době ji chytla jóga, kterou praktikuje pod dohledem zkušeného trenéra.

„Nejčastější otázka, kterou dostávám od fanoušků, se týká mojí postavy. A já se stále opakuji, že neexistuje žádný trik. Je to jen o stravě a pohybu,” rozpovídala se o cvičení zpěvačka.

„Jasně, že se ovládám a odříkám si a ne vždy mám chuť, sílu, náladu, ale bez toho to nejde nikde a nikomu. Je to dennodenní výzva,” přiznává Dara skutečnost, že sama neustále trénuje svou pevnou vůli. „Teď přes prázdniny to je ještě o něco těžší. Nebudu vám nalhávat, v tom teple a jiném režimu se mi extrémně nechce,” přiznala se Dara, že je taky jen člověk.

Popová diva zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram fotky z posledního cvičení jógy. „Dnes po delší době opět na hodině jógy s mým učitelem a tentokrát i s posilou, mojí Lolou. Cvičila, fotila a nakonec nás obzvlášť starostlivě přikryla dekou,” komentovala fotky Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám