Hlavní obsah
Článek

Už nemusíte hledat, u nás si jistě vyberete ze široké nabídky krbových kamen a krbových vložek, nebo si prohlédněte 4 nejprodávanější modely. Pokud máte pochybnosti o správnosti výkonu vybraných kamen, rádi vám poradíme na tel. č. +420 603 476 038

Krbová kamna Prity K2 CP litinová deska

Krbová kamna Prity K2CP - s horní litinovou deskou vhodnou k vaření. Kamna jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je i litinový rošt. Výkon až 10 kW.

Sporák na tuhá paliva Prity 1P34L

Sporák na tuhá paliva Prity 1P34 L - menší sporák s výkonem až 10 kW. Prosklené topeniště, trouba s teploměrem, jedna litinová varná deska, možnost provedení horního pravého nebo levého vývodu kouřovodu.

Krbová kamna Prity S3 W21 - černá

Krbová kamna Prity S3W21 - výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z kamen. Ideální pro středně velký dům.

Krbová vložka Prity s teplovodním výměníkem 2C W28 - černá

Krbová vložka Prity 2CW28 - výkonná oboustranně prosklená krbová vložka s teplovodním výměníkem a litinovými dvířky s výkonem až 32 kW. Výměník je situován do 3 svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na výstupu z vložky.

Další články

Načítám