Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda primáckého Modrého kódu Mojmír Maděrič se narodil 8. srpna ve znamení lva a právě dnes slaví 63. narozeniny. Nás samozřejmě zajímalo, jak představitel doktora Miloše Valenty narozeninový den stráví.

„Narozeniny trávím s rodinou a většinou grilujeme. Oslava proběhne tuto sobotu. Bude to rodinná oslava, když slavíme kulatiny, tak nás bývá ještě o něco víc,“ prásknul nám Mojmír. Herec nám také prozradil, jaký dárek dostal předčasně od své manželky, se kterou žije ve spokojeném manželství již 33 let a s níž má dvě dospělé děti – syna a dceru.

„Už s předstihem jsem dostal od mé ženy velikánský profi gril, tak se v sobotu těšíme na jehně,“ pochlubil se Mojmír, který se netají tím, že je rodinný typ a miluje vaření. Mnoho let ho diváci mohli vídat jako moderátora kulinářského pořadu Mňam aneb Prima kuchařka. Nyní se na obrazovce pravidelně objevuje v nemocničním prostředí coby lékař v Modrém kódu.

Reklama

Další články

Načítám