Hlavní obsah
Článek

I když se spekulovalo o tom, že Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) zažehnali všechny sváry a stáhli žádost o rozvod, opak je pravdou. Hollywoodský pár pracuje na ukončení manželství a válčí o peníze.

Americká média mají k dispozici soudní spisy, v nichž si herečka prostřednictvím své právní zástupkyně stěžuje na skutečnost, že Brad Pitt jejich dětem neposkytuje dostatečnou finanční podporu.

„Má povinnost přispívat na děti. A v současné době není jeho podpora adekvátní,“ píše se ve stížnosti předložené soudu. Pitt údajně nedodržoval dohodu a na děti více než rok a půl pravidelně neplatil. Jejich matka chce, aby byla soudem vyměřena přesná částka a manžel ji musel zpětně uhradit.

„Cílem Angeliny je ukončit manželství způsobem, který oběma stranám umožní zahájit novou životní etapu a plnit rodičovské povinnosti,“ tvrdí hereččina mluvčí. Jolie očekává, že Pitt bude na Maddoxe (16), Paxe (14), Zaharu (13), Shiloh (12) a desetiletá dvojčata Vivienne a Knoxe přispívat více. Herec je údajně jejím požadavkem dotčen, protože na dětech nešetří. Podporu ale bude muset dokázat soudu.

Co si myslíte o sporu Angeliny a Brada?
Angelina má pravdu
2 %
Věřím tomu, že Brad na děti platí
65,1 %
Ti dva se už nikdy nedohodnou
32,9 %
Celkem hlasovalo 450 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám