Hlavní obsah
Článek

Idol dívčích srdcí Vojta Kotek (36) poprvé otevřeně promluvil o svém soukromém životě. V rozhovoru pro magazín Víkend Dnes se rozpovídal například o svých vztazích, své poslední lásce a přiznal také to, že je momentálně nezadaný. „Řeknu vám to asi takhle: poslední tři roky od února do června vždycky někoho mám, v červnu mě opustí a pak si zase někoho najdu. Takhle se to opakuje celou dobu,“ přiznal Vojta.

Proč Vojtu dívky opouštějí? „Nevím, asi se to nějak nesešlo. Poprvý jsem si myslel, že je to proto, že jsem moc hodnej a že to přeháním. Podruhý se mi to potvrdilo. Potřetí jsem na to šel úplně obráceně. A bylo to pochopitelně taky špatně,“ říká Vojta.

Se svou poslední přítelkyní se rozešel teprve nedávno. Dokonce kvůli ní skončil s alkoholem. „Přestal jsem pít. A vlastně to bylo úplně jednoduchý, nestálo mě to vůbec žádný velký úsilí. Rozhodl jsem se před čtyřmi měsíci, protože náš vztah na tom skončil. Nedělal jsem nic tak strašnýho, nebyl jsem na ni zlej nebo agresivní, ale byl jsem hrozně vehementní v tom, co jsem v tu chvíli chtěl. Navíc je hloupý, když se pak všechno dozvídáte z vyprávění. A zbytečně jsem přišel o někoho, koho pořád ještě miluju,“ sype si na hlavu popel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám