Hlavní obsah
Článek

Pokud chcete být alfa samec, který není oplácaný tukem a otáčí se za ním každá žena, potřebujete k tomu dostatek testosteronu. V mládí máme testosteronu na rozdávání, ale od 30. roku se jeho hladina snižuje o 1 % až 2 % ročně. A co všechno testosteron v mužském těle ovlivňuje? Kromě zvýšení schopnosti budovat svalovou hmotu se jedná o lepší pálení podkožního tuku, silnější erekci, libido, sexuální výkonnost, vyšší motivaci a zlepšení nálady. Přečtěte si 2 tipy, jak testosteron přirozeně zvýšit. S trochou disciplíny to jistě zvládnete!

1. Účinné doplňky stravy pro muže

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Nejrychlejší řešení. Je nám ale jasné, co vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s klesající hladinou testosteronu? Zvýšit energii a libido? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný a nejen placebo, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, C, B6), minerály (zinek, hořčík, selen) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, pískavice řecké seno). Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte 100 % český přírodní produkt Primulus bojující s příznaky nízké hladiny testosteronu. Český produkt Primulus s dopravou zdarma po celé ČR si můžete zakoupit kliknutím na tlačítko níže.

2. Dopřejte si dlouhý a kvalitní spánek

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Hladina testosteronu u mužů je nejvyšší okolo 8. hodiny ráno. Během dne postupně klesá a večer je většinou nejnižší. V noci však pracuje váš endokrinní systém na maximum a produkuje velké množství testosteronu. Tělo se tím připravuje na další den. Pokud ale spíte méně, je zde logicky málo času na produkci testosteronu. V jedné studii nedostatek spánku po dobu jednoho týdne (5 hodin za noc) dokázal snížit hladinu testosteronu u zdravých mužů o 15 %. Další studie na 531 mužích potvrdila, že delší doba spánku je spjata s vyšší hladinou testosteronu. Dle výsledků dokáže hodina spánku navíc zvýšit hladinu testosteronu o 15 %. Snažte se tedy spát minimálně 7-8 hodin denně.

Doplněk stravy PRIMULUS – Opravdu to funguje?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Tým lidí stojících za unikátním doplňkem stravy Primulus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto českého produktu." Samozřejmě se nejedná o zázračné tabletky, které vyřeší všechny problémy. Pokud však hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Primulus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu, je certifikován zdravotním ústavem v Praze a má již přes 15 000 spokojených zákazníků. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami a nakopněte vaši energii, vitalitu i libido.

Další články

Načítám