Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jestli se posouváme do subtropického pásu, nevíme, ale s jistotou se postavíme za 3 ošetření kliniky Asklepion, které vás v těchto subtropických vedrech zbaví otravného pocení, zchladí vás a zlikvidují přebytečné špíčky, abyste mohli odhodit oblečení a cítili se skvěle. A pozor! Všechny tři jsou nyní v Asklepionu za letní akční ceny.

Koláče potu v podpaží? Díky MiraDry minulost jednou provždy a s letní slevou!

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Ošetření MiraDry je jediné, které vás zbaví otravného pocení v oblasti podpaží trvale již po 1. sezení. Je skvělé pro všechny, které trápí tento problém, a ideální řešení představuje pro ty, kterým nepomáhá botulotoxin, nebo jsou alergičtí na antiperspiranty. Mikrovlnná energie zredukuje pocení v podpaží až o 82 %! To je ale pouze 1 % z celkového pocení těla, takže termoregulace dál probíhá bez problémů. Lékař vám nejprve aplikuje lokální anestezii. Následně hlavice přístroje nasaje kůži pomocí vakua a zároveň se spustí mikrovlnná energie v podkoží s chlazením svrchních vrstev kůže. Celý výkon trvá 60 minut a nyní je v Asklepionu za letní cenu.

Sleva 20 % na odstranění pocení aplikací botulotoxinu

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Pokud vás trápí nadměrné pocení i na jiných částech těla, je ideálním řešením aplikace botulotoxinu. Vyřeší otravné pocení na čele, zádech, v podpaží nebo třeba na dlaních i ploskách nohou. Omezí nadměrnou produkci potu až na 6 měsíců, pak jeho účinky odezní. Lidé, kterým pocení opravdu komplikuje život, na něj nedají dopustit a chodí na ošetření botulotoxinem pravidelně. Nemusí si už nosit náhradní oblečení do práce, neklouže jim volant při řízení auta, pot nestéká do očí. I na aplikaci botulotoxinu mají nyní v Asklepionu letní slevu 20 %. Pokud je pocení i váš problém, neváhejte s objednáním, volné akční termíny rychle mizí.

Zhubněte v létě mrazem a se skvělou cenou!

Foto: Asklepion.cz
Více

Foto: Asklepion.cz

Komerční sdělení

Úbytek tuku až o 80 % v partiích, kde to opravdu nejde dietou ani cvičením, bez operace a pouze za 5400 Kč místo původních 7200 Kč? Letos v létě opět ano! Protože tuhle akci si v Asklepionu oblíbily stovky klientů, rozhodli se ji letos v létě zopakovat. Díky kryolipolýze Cooltech, která nemá nic společného s náhražkami hubnutí mrazem v kosmetických salonech a smí ji provádět pouze lékař, se konečně zbavíte tukových polštářků všude tam, kde to prostě jinak nejde. Klinické studie prokázaly po ošetření Cooltech úbytek tuku až o 80 % během 4 měsíců! Výsledek je měřitelný okamžitě a další 3 měsíce dále hubnete!

Další články

Načítám