Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud chcete být charismatický alfa samec, který není oplácaný tukem, potřebujete k tomu dostatek testosteronu. V mládí máme testosteronu na rozdávání, ale od 30. roku se začíná jeho hladina pomalu snižovat o 1 % až 2 % ročně. A co všechno testosteron v mužském těle ovlivňuje? Kromě zvýšení schopnosti budovat svalovou hmotu se jedná o lepší pálení podkožního tuku, silnější erekci, libido, sexuální výkonnost, vyšší motivaci a zlepšení nálady. Přečtěte si 3 tipy jak testosteron přirozeně zvýšit. S trochou disciplíny to jistě zvládnete!

1. Dodejte tělu ty správné vitamíny a minerály

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Jedním z nejjednodušších způsobů, jak zvýšit produkci testosteronu, je dodat tělu nezbytné vitamíny a minerály, které podporují jeho tvorbu. Právě z toho důvodů byl v České republice vyvinut jedinečný produkt Primulus. Obsahuje kombinaci vitamínů (D3, C, B6), minerálů (zinek, hořčík, selen) a extraktů z bylin (kotvičník zemní, pískavice řecké seno). Díky této unikátní kombinaci látek má prokazatelný vliv na zvýšení vašeho testosteronu. Primulus je určen pro muže nad 30 let, kteří chtějí překonat únavu, podrážděnost, úbytek energie a ztrátu libida. Český produkt Primulus je laboratorně testován a užívá ho již přes 13 000 českých mužů.

2. Dopřejte si dlouhý a kvalitní spánek

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Hladina testosteronu u mužů je nejvyšší okolo 8. hodiny ráno. Během dne postupně klesá a večer je většinou nejnižší. V noci však pracuje váš endokrinní systém na maximum a produkuje velké množství testosteronu. Tělo se tím připravuje na další den. Pokud ale spíte méně, je zde logicky málo času na produkci testosteronu. V jedné studii nedostatek spánku po dobu jednoho týdne (5 hodin za noc) dokázal snížit hladinu testosteronu u zdravých mužů o 15 %. Další studie na 531 mužích potvrdila, že delší doba spánku je spjata s vyšší hladinou testosteronu. Dle výsledků dokáže hodina spánku navíc zvýšit hladinu testosteronu o 15 %. Snažte se tedy spát minimálně 7-8 hodin denně.

3. Upravte svůj jídelníček a začněte sportovat

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Nejlepší druh pohybové aktivity pro zvýšení testosteronu je zvedání těžkých vah, rychlé běhy na krátkou vzdálenost a dlouhá chůze (min. 10 000 kroků za den). Co se týče stravy, pro optimální podporu testosteronu je potřeba se zaměřit na zdravé tuky - avokádo, vejce, olivový a kokosový olej, dále pak sacharidy ze škrobovité a kořenové zeleniny – brambory, batáty, řepa nebo mrkev. Neopomínejte ani kvalitní maso. Stravu doplňte multivitaminem Primulus. Získáte tak nezbytné minerály a vitamíny, které nakopnou produkci vašeho testosteronu.

Proč si vybrat právě Primulus?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Jedná se o pečlivě vybrané vitamíny, minerály a extrakty z bylin v jedinečném doplňku stravy vyvinutém speciálně pro muže. Primulus je určen pro aktivní muže dneška, kteří jdou s dobou a dbají na své zdraví. Všechny obsažené složky mají dle několika výzkumů pozitivní a hlavně prokazatelný vliv (nejen) na hladinu testosteronu u mužů a tím podporují vitalitu, energii a také imunitu každého muže. Primulus je vyráběn v České republice, splňuje ohlašovací povinnost na Ministerstvu zemědělství a je také laboratorně testován. Složení produktu je unikátní a nemá u nás konkurenci. V současné době poznalo sílu přírodního složení produktu Primulus více než 13 000 spokojených zákazníků. Staňte se dalším pořádným chlapem.

Další články

Načítám