Hlavní obsah
Článek

Koncert slavných zpěvaček Dance Divas, který už tento pátek roztančí Křižíkovu fontánu, začíná pořadatelům zamotávat hlavu. Desítky účinkujících mají řadu požadavků, které je nutné splnit. K těm nejnáročnějším patří britská hvězda devadesátých let Heather Small ze skupiny M People.

Jako zapřisáhlá veganka žádá do šatny striktně veganské občerstvení, zelený a zázvorový čaj, a především med z novozélandské rostliny Manuka. Ten je asi desetkrát dražší než běžný včelí med.

Naštěstí její čeští kolegové jsou o poznání skromnější. Finalista soutěže Eurovize Mikolas Josef se kupodivu spokojí jen s drobným občerstvením, zato musí mít v šatně českou vlajku.

Samostatnou kapitolou jsou pak ručníky, kterých produkce musí zajistit přes sto, a to v několika barvách: finalista britské soutěže X Factor, Danyl Johnson, který bude zpívat duet s Eliškou Mrázovou, si vymínil pouze černé osušky, zatímco českým tanečníkům ze skupiny Artefact stačí bílé.

Mezi nejskromnější hvězdy Dance Divas paradoxně patří ty největší. Dara Rolins (51) chce obloženou mísu se šunkou a sýrem a jedno balení papírových kapesníků. A Ilona Csáková, (53) stejně jako vítězka Superstar Tereza Mašková, žádá před vystoupením jen minerálku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám