Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (27) je pořádný svůdník! Po několikaletém přerušovaném vztahu s rodačkou ze Zimbabwe Chelsy Davy a krátkém románku s modelkou Florence Brudenell-Bruce si teď vše vynahrazuje. A to dokonce během jeho dvouměsíčního výcviku v řízení vrtulníku Atache v USA. Ve volném čase si rád najde chvilku, kdy s kamarády vyrazí do baru. Harry tak učinil i před pár dny, kdy skončil v kalifornském podniku Belly-Up. Zpočátku se věnoval pohledné brunetce, kterou letmo objímal a dokonce i políbil. Později se však do jeho zorného pole dostala i neznámá blondýnka, které se následně princ také dvořil.

Přestože to vypadá, že se Harry potají utrhl po výcviku a šel se bavit, bezpečností opatření byla stále v plném proudu a na princovu bezpečnost dohlížela i FBI. Američtí paparazzi jsou však Harrymu také stále v patách a právě jim se podařily zvěčnit Harryho úspěšné dobyvatelské pokusy. Princ v podniku spolu s přáteli a několika dívkami obsadili VIP salónek, odkud všichni sledovali mistrovství světa v rugby a popíjeli.

Majitel podniku nakonec na britského monarchu pěl ódy, když uvedl, že byl princ velice milý a skromný. Podobně si Harryho nemohou vynachválit i instruktoři výcviku: „Předčil veškerá naše očekávání. Pracuje na sobě velmi tvrdě a je přirozeně nadaný.“

Reklama

Další články

Načítám