Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už měsíc je modelka a moderátorka Monika Leová (32) vdanou paní. „Užíváme si to moc, stále jsem si nezvykla říkat Martinovi manžel,“ svěřila na tiskové konferenci televize Prima moderátorka zpravodajství s tím, že svatební cestu ještě ani nestihla pořádně naplánovat.

„Na svatební cestě jsme ještě nebyli, ale teď se chystáme na Sardinii a o vánočních prázdninách bychom chtěli do Austrálie, kde jsme se zasnoubili, a to vzít jako líbánky,“ prozradila Leová, která měla na svatbě přes sto lidí a klidně by zvládla více. „Mohlo být víc, určitě bychom to unesli, protože nám zbylo hodně jídla a hodně pití, hlavně alkohol. Ještě teď dopíjíme zásoby vína a šampaňského,“ řekla Super.cz se smíchem Monika.

Život s manželem Martinem si teď chtějí hlavně užívat a zakládání rodiny zatím neplánují. „Miminko tak nejdřív za 3 roky. Až tak kolem 30 let bychom začali zakládat rodinu. Baví nás teď ten život a řekli jsme si, že si budeme ještě užívat a rodinu budeme mít později. Chceme se teď vybouřit, abychom pak nelitovali, že jsme třeba někde nebyli. Teď cestujeme a plníme si sny a potom přijdou děti,“ prozradila Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám