Hlavní obsah
Článek

Opět na sebe strhla veškerou pozornost! S úsměvem na rtech a ve skvělé náladě dorazila Meghan (42) s princem Harrym (39) na svatbu jeho nejlepšího přítele. Místo nevěsty měli všichni oči jen pro krásnou vévodkyni ze Sussexu, která v ten den slavila své 37. narozeniny.

Meghan a Harry byli hosté na obřadu jeho kamaráda z dětství Charlieho van Straubenzeeho a nevěsty Daisy Jenks. Ti si řekli své sladké ANO v sobotu odpoledne v obci Frensham, jihozápadně od Londýna.

Princ Harry dorazil se svou chotí ruku v ruce. Krátce po příchodu začali svatební gratulanti vévodkyni zpívat k narozeninám, které ten den měla. Meghan jim letmo zamávala, poděkovala a pokračovala k ostatním hostům, kteří se u kostela Panny Marie scházeli.

Na obřad si oblékla svou oblíbenou královskou modř. Šaty značky Club Monaco doplněné o růžové a zelené ornamenty ve spodní části sukně jí náramně slušely. Model, který lze pořídit dle britských médií za 700 dolarů v přepočtu za 15 500 korun doplnila tmavě modrým fascinátorem od návrháře Philipa Treacyho. Celý model pak doladila jehlovými lodičkami s otevřenou patou. Nutno říct, že to Meghan na svatbě jako vždy nesmírně slušeno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám