Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák David Gránský (32) má během roku doslova pracovní kolotoč, a tak si musí dovolenou plánovat opravdu s velkým předstihem. Loni si užíval romantiku nejen na španělském ostrově Mallorca, ale stihnul také navštívit Londýn. Letos se se svou přítelkyní Nikolou rozhodli, že cílem jejich dovolené budou Spojené státy, které herec a moderátor navštívil vůbec poprvé.

Takřka na začátku měsíční dovolené, konkrétně v New Yorku, požádal David svou dlouholetou přítelkyni Nikolu o ruku. „Řekla ano,“ svěřil se okamžitě prostřednictvím sociální sítě. Zamilovaný pár spolu již staví dům, tak zbývá ještě zplodit syna a zasadit strom.

Putování po USA měl pár naplánovaný do posledního detailu. Kromě New Yorku stačili navštívit například San Francisco, Utah, Los Angeles a Las Vegas. A své cesty si naprosto užili.

Od podzimu čeká Davida opět natáčení role doktora Matyáše Bojana v seriálu Modrý kód, účinkování v muzikálu Muž se železnou maskou a nově bude moderovat soutěž Česko Slovensko má talent na Primě, takže mu měsíční volno rozhodně vyhovovalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám