Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohouš Josef (56) pojal se svou manželkou letošní léto doslova odpočinkově, část prázdnin již strávili putováním po vlasti české a nyní sbalili kufry a odletěli si užívat dovolenou u moře, cílem jejich letu se stal jeden z řeckých ostrovů.

„Jsme na ostrově Zakynthos, Řecko máme s Alenkou moc rádi, je to tady krásné,“ svěřil se exkluzivně Super.cz zpěvák, který účinkuje například v muzikálech Muž se železnou maskou nebo Tři mušketýři v pražském Divadle Broadway.

Právě v Řecku, konkrétně na řeckém ostrově Korfu se v září 2016 populární zpěvák se svou Alenkou zasnoubil, při romantické večeři ji požádal o ruku. Loni v červnu, jak se říká do roka a do dne, se podle pověry konala svatba.

„Řecko je přímo stvořené pro romantické procházky, dopřáváme si řecké speciality, večer v místních tavernách rádi popíjíme dobré víno a jezdíme na výlety, prostě se máme opravdu skvěle a užíváme si romantiky,“ popsal průběh dovolené Bohouš. A my za Super.cz musíme opravdu konstatovat, že láska z tohoto zamilovaného páru je vidět opravdu z každé fotografie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám