Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) nedávno narazila u části svých fanoušků na sociálních sítích. Když postovala tvář zpravodajství Primy svoji fotografii v bikinách u bazénu, kde vyniklo její bujné poprsí, najednou se nad tím začali někteří pozastavovat. Že prý tohle by si moderátorky na veřejnoprávní stanici dovolit nemohly.

"Co na to mám říct. Vždycky se najdou nějací příznivci i odpůrci, ať už tam dám cokoli. Někomu se nelíbí, když dám svoji fotku, jak jsem nenamalovaná v teplákách a krmím labutě, někomu zase fotka v plavkách. Pokaždé si někdo přijde na své," krčila rameny vnadná blondýnka.

Na výtky kritiků, že moderátorky hlavní zpravodajské relace na veřejnoprávní televizi by určitě takové fotky na Instagram nedaly, měla také argument. "Tak zaprvé, Prima není veřejnoprávní televize. A když se porovnám s dalšími moderátorkami zpráv, tak i ony mají na internetu fotky v plavkách. A navíc, pokud dám na internet nějaké takové fotky, tak si je nechávám schvalovat vedením," ujistila nás Eva, která teď oslavila pět měsíců na nové pozici a chce si ji nadále udržet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám