Hlavní obsah
Článek

Když se máte kde zchladit, je zbytečné utrácet za zahraniční dovolené. To dobře vědí i některé krásky, jejichž snímky z toho, jak trávily páteční den s tropickými teplotami, jsme posbírali na sociálních sítích.

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) tak léto tráví u rodičů na zahradě v Žernovníku na Moravě, z Moravy, konkrétně z největšího aqualandu pochází i fotografie modelky Nikol Švantnerové (31). Ta část července prožila na tripu po Rakousku, teď se ale snaží být víc doma, protože její přítel fotbalista Patrik Drössler nikam na dovolenou nemůže, protože má tréninky.

Bazénové hrátky na české půdě si užívá i herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (49), která by ani odletět nemohla, protože natáčí seriál Krejzovi. Mezi pracovními povinnostmi kolem příprav své soutěže krásy se v pátek letos poprvé smočila v bazénu i modelka Taťána Makarenko (34). Po dovolených v Chorvatsku a v Řecku se už jen doma ráchá i modelka Andrea Verešová (43).

Ovšem některé dámy vyhledávají i přírodní koupání. U rybníka Katlov, kde byla instruktorkou na dětském rybářském táboře svého partnera Jakuba Vágnera, strávila pět týdnů modelka Eliška Bučková (34). V pátek ale skončil poslední turnus a konečně bude mít opravdové prázdniny. S kamarádkami se chystá do Řecka. A celé léto u Vltavy, konkrétně na Slapech, kde má její přítel Petr Jelínek loď, tráví i reportérka Martina Jandová.

Reklama

Další články

Načítám