Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Horko nehorko, když hraje vaše oblíbená hudba, musíte jít prostě na parket. Takhle nějak to má i herečka Kristýna Frejová (46). Na afterpárty po tiskové konferenci TV Prima k podzimnímu programovému schématu se totiž do víru tance nedostal jen moderátor Roman Šebrle, kterého taneček se zaměstnankyní televize možná přijde draho, ale také hvězda Modrého kódu.

Herečka dorazila na akci pořádanou u pražské Vily Štvanice v dobré náladě. Úsměvy a rozhovory rozdávala na všechny strany. A zatímco řada jejích kolegů s přicházejícími večerními hodinami utekla do svých domovů, Frejová se v tu dobu začala pořádně bavit a kolem půl desáté večer už to parádně rozjela.

Do víru ji dostala kapela Mig 21, která na akci hrála. Dcera Ladislava Freje (76) a Věry Galatíkové (†69) příliš dlouho na jednom místě nepřešlapovala a během koncertu roztančila své tělo tak, že s přehledem strčila do kapsy i o pár let mladší návštěvnice, které jí v tu chvíli nesahaly ani po kotníky. Nutno říct, že s takovou by to rozhodně mohla zkusit v další řadě tanečního klání StarDance.

Reklama

Další články

Načítám