Hlavní obsah
Článek

Herec Bořivoj Navrátil (78) v pátek opustil sanatorium. Rozhodl se tak po dlouhé době strávené v nemocničním zařízení, kde se léčí z rakoviny tlustého střeva. Zákeřná nemoc jej trápí již dva roky. Podle Navrátila již nemá smysl v sanatoriu dále pobývat. Chce teď hlavně strávit co nejvíce času s rodinou.

Navrátil podle deníku Aha! přitom ještě nedávno plánoval v Institutu onkologie a rehabilitace v Nové Vsi pod Pleší u Příbrami zůstat po zbytek života, nechtěl totiž rodinu zatěžovat, ta o tom však nechtěla ani slyšet a herce si vzala k sobě domů.

„Syn se o mě úžasně stará, nikdy bych netušil, co v něm mám,“ řekl Bořivoj Navrátil.

Informaci potvrdila i jedna ze sester onkologického zařízení, která mimo jiné přiznala, že se jim bude po herci stýskat: „Vyzvedl si ho tu syn Kryštof a jel k němu domů. Pana Navrátila jsme tu měli moc rádi. Jednou jsme ho již domů pustili, ale musel se vrátit zase zpátky vzhledem k jeho špatnému zdravotnímu stavu.“

Herci známému televizním divákům v posledních letech především díky seriálu Ulice tehdy ochably orgány a bez pomoci by se již neobešel.

Reklama

Další články

Načítám