Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletá Amanda Ahola už vypadá jako nafukovací panna ze sex shopu, přesto je přesvědčena o tom, že na jejím zevnějšku je stále co vylepšovat. Neodradil ji ani zákrok, během něhož se ocitla na hranici mezi životem a smrtí.

Finka, která si usmyslela, že bude vypadat jako porno verze panenky Barbie, stále nemá dost. Za plastiky už utratila v přepočtu přes milión českých korun a stále má finanční rezervu, díky níž může investovat do svého vzhledu.

Když byla v 16 letech nespokojená se svými drobnými ňadry, začala šetřit, aby se jednou stala vnadnou sexbombou. Na klinice plastické chirurgie se jí očividně zalíbilo a navštívila ji opakovaně. Pokaždé se domů vracela o něco „plastikovější“.

Poprvé si prsa nechala zvětšit jako osmnáctiletá. Profese uklízečky jí dostatek financí na zušlechťování nepřinesla, a tak si začala vydělávat jako „modelka přes webovou kameru“, což se jejímu příteli moc nelíbilo. Amanda se ale stala finančně soběstačnou a mohla si nechat zvětšit prsa i rty. Momentálně se chlubí ňadry číslo 10.

Během poslední operace, při níž jí byly do těla umístěny větší prsní implantáty, nastal kolaps. Amandě otekl mozek, což způsobilo dočasnou ztrátu paměti. Ráda by si opět lehla na operační sál, lékaři ji ale od dalšího zákroku odrazují a odmítají hazardovat s jejím životem.

Reklama

Další články

Načítám