Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci, ale ani její kolegové z Primy o tom neměli ani tušení. Moderátorka hlavní zpravodajské relace Terezie Kašparovská na svém těle skrývá hřích mládí. Má tetování! Vyšlo to najevo díky snímku z dovolené.

Terezie, která se po rozvodu vrací ke svému dívčímu příjmení Tománková, byla s rodinou na dovolené ve Španělsku, odkud poslala několik fotografií. A na jedné z nich byla z poloprofilu, takže byla vidět i její záda a zadeček. A právě na rozhraní těchto míst jsme tetování objevili.

"I kolegové v redakci se vsázeli, jestli mám tanga nebo tetování. Ve svém věku bych opravdu v tangách na veřejnosti nikdy nechodila. Bylo mi asi dvacet a bylo to zřejmě z blbosti. Moc jsem to neřešila, protože jsem si na něj sama neviděla," krčila rameny.

Teď ale svůj mladistvý hřích řešit začne. "Tvářila jsem se, že neexistuje, ale teď přemýšlím nad dvěma možnostmi. Buď si to nechám vygumovat, nebo předělat. V tuhle chvíli ale ještě nejsem rozhodnutá," uzavřela Terezie s tím, že nás bude informovat, jak se nakonec rozhodla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám