Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma roky byl skoro štíhlý. Teď už se to ovšem zdaleka nedá říct. Zakladatel kapely Šlapeto, televizní dramaturg, scenárista a spisovatel Radan Dolejš, má zpět pořádnou nadváhu, která už ohrožuje jeho zdraví. "Takhle už bych se ani nevešel do normální rakve," projevil svůj doslova pohřební smysl po humor.

Se Šlapetem, které příští rok oslaví třicet let činnosti, Radan účinkoval na párty TV Prima, která letos pro změnu slaví 25. výročí. "Trošku tu pětadvacítku, která je víc sexy, Primě závidíme, ale u chlapů jde stárnutí pomaleji," smál se Dolejš, který momentálně pro televizi pracuje na třech projektech, prvního se prý dočkáme už na podzim.

Právě hodně práce se podepsalo na jeho postavě. "S váhou je potřeba jít dolů. Blbý je, že když se nehýbu, tak tloustnu. A když se nehýbu, tak píšu. Třeba šestnáct hodin v kuse. A pak přichází něco, čemu se říká bílý sex. A v noci se, podle zkušenosti, z polévky, která má sto kalorií, stane bomba s pěti sty kaloriemi. A pak tloustnete, což je můj celoživotní problém," svěřil.

Reklama

Další články

Načítám