Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rytmusova (47) holka Jasmina Alagič (34) je v médiích často probírána nejen z hlediska vášnivé lásky k expříteli Dary Rolins, ale také kvůli svým nejrůznějším úpravám zevnějšku.

Samotná Jasmina nějaké ty zásahy estetické medicíny přiznává, ale rozhodně si nepřipadá jako plastová barbína bez špetky přirozenosti.

„Stále se něco píše. To už víme. Ale pokud mě něco zamrzí, tak je to pouze to, že média bohužel chtě - nechtě někdy píší zavádějícím způsobem. Například o tom, jak moc jsem vyumělkovaná,“ nechala se na sociální síti slyšet moderátorka SuperStar.

Ta vzápětí přiznala, že má jen zvětšené rty a pečuje o čistotu své pleti. „Nevím vlastně co to slovo přesně znamená, pokud však zvětšení rtů (v míře, o které je vůbec směšné mluvit) je vyumělkováním, tak potom vyumělkovaná jsem a jsem velmi spokojená. Je to totiž jediný "zákrok", jaký jsem podstoupila,“ přiznala Jasmina s tím, že jediný další zásah je maximálně zásah kvalitní kosmetičky, ke které chodí.

„Za své nedokonalosti se nikdy nebudu stydět,“ dodala kráska, jež je zjevně Rytmusovou životní láskou. A dokonce se mluví o tom, že s drsným raperem čeká dítě.

Je podle vás Jasmina Alagič vyumělkovaná?
Ano, určitě má upravené nejen rty
75,8 %
Ne, vypadá přirozeně krásně
24,2 %
Celkem hlasovalo 953 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám