Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Zpěvák Miro Šmajda (35) se pořádně rozjel. A natočil klip, za který by ho katolická církev určitě nepochválila. Jen se sami podívejte, co se v jeho videu děje. Že je většina lidí v klipu polonahých je ještě to nejmenší.

„Nafotil jsem odvážné promo fotky, tak jsem chtěl i odvážný klip. Nebojím se provokovat a myslím, že to k stylu hudby, jaký hraju i patří,“ říká Šmajda . Podle jeho informací ovšem zdaleka není divoký jen samotný klip, ale pořádná jízda byla i jeho natáčení.

„Točilo se celkem tři dny. Během natáčení jsme vypili přes padesát litrů tvrdého alkoholu. Hlavně whisky a vodky. Samozřejmě, že tam proběhly i nějaké měkké drogy. A celkem třikrát na nás přišla policie, kvůli rušení nočního klidu,“ vypočítává divoch Šmajda. Ten právě odstartoval své Good Bye turné, které má zatím neobyčejný ohlas.

Během koncertu Šmajda řádí jako pominutý a pak prý následují dlouhé afterpárty. „Ty mejdany po koncertech stojí vážně za to. Moc si to celé užívám,“ říká slovenský zpěvák. Program turné si můžete prohlédnout na jeho stránkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám