Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud by pan Grey v Padesáti odstínech šedi uměl vzít bič do ruky stejně dominantně jako Marta Jandová (49), film by měl podstatně větší grády. Zpěvačka se před kamerou předvedla jako žena činu, která vzbuzuje obrovský respekt. U slabších jedinců dokonce i nefalšovaný strach.

Marta společně s kolegy z poroty a moderátory natáčela znělku pro novou řadu televizní show Česko Slovensko má talent. Spot vychází podobně jako film Největší showman z cirkusového prostředí. Jandová dostala roli krotitelky a vyfasovala kostým, v němž se zajisté zalíbí nejednomu zvrhlíkovi, který touží po pořádném výprasku.

Ve znělce se objeví jako drsňačka s výrazným líčením a parukou, která ještě umocňuje přísný výraz. A když vzala Marta do ruky bič, všichni se měli na pozoru. Prostor dostalo i její bujné poprsí.

Jako účinkující v cirkuse se předvedli i její kolegové z poroty. Jaro Slávík (49) si zahrál kouzelníka, Diana Mórová (54) tanečnici a Jakub Prachař (40) nebezpečně vyhlížejícího klauna, jehož obličej je inspirován komiksovým Jokerem. Principálem se stal David Gránský (32), který bude Talent od 31. srpna na Primě moderovat společně s Lujzou Garajovou Schramekovou (40).

Reklama

Další články

Načítám