Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dekolty, svaly a dětičky. To je to, co na instagramové profily celebrit láká nejvíce fanoušků. Ty nejúspěšnější z nich fotky ze soukromí občas proloží nějakou reklamou a bohatnou, aniž by se příliš nadřely.

Celebrity Instagram nepodceňují. Když svému profilu věnují dostatek energie, mohou mít i přes 100 miliónů sledujících. A to už je číslo, ze kterého se dá slušně vytěžit. O tom, které hvězdy mají na sociální síti nejsilnější fanouškovskou základnu, už jsme psali. Teď si můžete přečíst, kdo za sdílený příspěvek inkasuje největší balík.

Společnost Hopper HQ, která má o dění na Instagramu podrobný přehled, zveřejnila zajímavá čísla. Firmy si nejvíce cení spolupráce se členkou slavné americké rodinky. Překvapivě jí není Kim Kardashian ani Kendall Jenner, ale jejich sestra Kylie Jenner (26). Úspěšná podnikatelka za sponzorovaný příspěvek inkasuje jeden milión amerických dolarů, tedy 22 miliónů českých korun. O něco levněji vyjde podpora od zpěvačky Seleny Gomez (31). Třetí je fotbalista Cristiano Ronaldo (39).

Kolik berou celebrity za příspěvek na Instagramu? Přehled sedmi nejdražších najdete v galerii.

Reklama

Další články

Načítám