Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina lidí se podivuje nad tím, jak raper Patrik Rytmus Vrbovský (47) prezentuje svůj nový vztah. Neustále se chlubí svou nezměrnou láskou ke slovenské moderátorce Jasmině Alagič (34) a tvrdí, že nikdy nic podobného necítil.

Dara přiznává, že jí to bylo hodně líto, nyní se už nad to povznesla a vztah má definitivně v sobě uzavřený. A to i díky tomu, že už stihla Rytmuse vyplatit a dům, ve kterém společně žili, a stavěli ho spolu, je jen její.

"Způsob, jakým to prožívá, to je na něm a jeho věc, ale já s tím problém nemám, já to mám uzavřený a žiju si jinýma věcma a myslím, že to řeším mnohem míň než všichni. Ale chápu, že spoustě přátel a lidem to přišlo zbytečný, a když jsem se nad tím zamyslela, tak jsem si řekla: asi jo, ale na druhou stranu je to jeho věc, jeho život, jeho volba. To je osud a život, uvidíme, co se stane," řekla Top Staru Dara.

"Já to ale tak nemám, že bych uměla přeskočit jako že za měsíc na plný koule do jiného, nového vztahu, potřebuju prostor a čas a také je rozdíl mezi zamilovat se a milovat, ten je u mě velkej a hlubokej," vysvětluje.

Dara je ráda, že mají vyřešené bydlení. "Dům je vyřešen, je můj. Mám z toho radost, je to naprostá svoboda. Nebolí mě nic, ani srdce, ani hlava, jsem fakt v pohodě," dodala zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám