Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kristýna Janáčková na sobě po narození syna Luise Frederika pořádně zamakala. Malému už byly tři roky a na maminku bude jednou pyšný. Kristýna pravidelně cvičí a naposledy nás zaujala v mini kraťáskách, kdy ukázala, že má stehna pevná jako z kamene.

Není divu. Kristýna totiž vedle cvičení miluje i chůzi. Zvládla i pěší pouť do Santiaga de Compostela, a chystá se na další trek. "Do Santiaga bych se v budoucnosti ráda znovu vypravila jinou trasou, ale teď pojedeme do Bosny, chceme prozkoumat tamní pyramidy. Ale pěšky z Prahy tam tentokrát nejdu, na to mám málo dovolené, takže poletíme a túry s krosnou na zádech budou až na místě," vysvětlila.

Na polehávání a odpočinek u moře Kristýna moc není. "Jenom kvůli synovi, aby si užil moře, jsme byli čtyři dny v Benátkách, to úplně stačilo. Teď nás čeká premiéra, protože spolu pojedeme stanovat," není rozhodně zhýčkanou dámičkou švagrová Ani Geislerové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám