Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dieta a častý pohyb na čerstvém vzduchu přinesly zasloužený výsledek. Lisa Appleton (55) viditelně zhubla a ještě s větší chutí se vrhla do provokování.

Mamina z britského Big Brothera se roky vystavovala na španělských plážích, kde jí tělesný materiál přetékal z bikin. Plavky velice často odkládala a ukazovala se nahá. Lascivností už bylo dost a Lisa Appleton pochopila, že méně je někdy více. V Manchesteru místo odhalených ňader ukázala jen zadek, na němž jsou zřetelné stopy po opalování.

Ve šmírovací reality show se Lisa objevila před deseti lety a stále se snaží přiživovat svou popularitu. Nyní nastal čas, aby o životě béčkové celebrity sepsala knihu. „Mám za sebou úspěchy i pády, každá zkušenost mě posílila. Stala jsem se inspirací pro spoustu lidí,“ tvrdí sebevědomě Lisa.

A o čem její kniha bude? „V mládí jsem trpěla depresemi, když jsem se ve 21 letech stala matkou. Nejsem jen holka z Big Brothera, ráda bych odvyprávěla celý svůj příběh,“ dodala Lisa, která bude v knize místo ňader odhalovat své soukromí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám