Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Norská popová dvojice Marcus & Martinus (16) jsou jednovaječná dvojčata, která se svým zpěvem proslavila, když jim bylo 5 let. Rychle se stala fenoménem a děti po celé Evropě z nich opravdu šílí.

Na kontě mají dvě alba a v březnu jsme je mohli vidět i v Praze ve Fóru Karlín. Pro velký úspěch se kluci do Prahy vrací a nedorazí sami. 25. října budou v pražské Tipsport Aréně dělat předskokany R&B zpěvákovi Jasonu Derulovi.

„Jason je jedním z našich největších idolů, skvělý umělec a jsme pyšní, že ho můžeme nazývat naším kamarádem. Připojit se k němu na turné, je pro nás splněný sen,“ prozradil Marcus.

„Vždycky byl naším vzorem. Je velmi talentovaný a tvrdě pracuje. Jsme poctění a pyšní, že jsme dostali pozvání sdílet pódium s hvězdou takového formátu,“ nechal se slyšet zase Martinus.

Chytlavé písně slavného dua se rychle vryly pod kůži miliónů fanoušků a dvojčata slaví nevídaný úspěch jak na sociálních sítích, tak co se prodeje alb týče. Nejúspěšnější singl Elektrisk má na Youtube přes 136 miliónů zhlédnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám