Hlavní obsah
Článek

Pro taneční sestavu letošní řady StarDance zalovila Česká televize i ve vlastních vodách. K tanci produkce vyzvala pravděpodobně nejvyšší českotelevizní moderátorku Danielu Písařovicovou (45). Jejích 182 centimetrů si však žádalo adekvátního partnera. Taneční krok bude Písařovicová ladit s „krásným, mladým klukem“, jak jej sama označila, Michalem Mládkem (32 let, 184 cm).

Ten je za Danielinu výšku rád, bude se hodit. „Chtěl jsem vysokou partnerku. U standardních tanců je důležité, aby partneři spolu výškově seděli. Popravdě jsem projížděl google a zjišťoval si co a jak. Lhal bych, kdybych řekl že jsem se nezajímal. Čekal jsem vysokou partnerku i na základě rozhovorů s produkcí, která se mě vyptávala i na mou výšku,“ svěřil tanečník.

Ani Daniela nečekala žádného „prcka“, ovšem ani nabídku jako takovou. „To, že mě oslovili, pro mě bylo velké překvapení. Naposledy jsem tančila standardní tance, když jsem byla jako teenager v tanečních. Vzhledem k mým tělesným proporcím jsem chtěla vyššího tanečníka, který bude sympatický, a aby s ním byla legrace. To vše se vyplnilo, a že je to ještě krásný, mladý kluk, je už jen příjemný bonus,“ je spokojená moderátorka Událostí.

Reklama

Další články

Načítám