Hlavní obsah
Článek

Herec Daniel Craig (43) se připravuje na roli Jamese Bonda a vedle pěstění muskulatury zanedbává své tváře. Nechává si je zarůst vousem, protože poprvé v historii bondovek bude mít agent 007 strniště. Snímek Skyfall má vstoupit do kin příští rok.

Natáčení třiadvacáté bondovky bylo odloženo kvůli finančním potížím a ani teď na tom není studio MGM nejlépe, takže hodlá rozpočet přiškrtit.

„Hodně museli finanční plán snížit. Okázalá produkce a lokace se tentokrát konat nebudou. Mají také omezený počet herců a lidí ve štábu, kteří cestují do zahraničí. Nebude tam tolik rvaček, bude tam hodně kulis, včetně londýnského mostu Vauxhall,“ píše o snímku The Sun.

Daniel Craig musí pětkrát týdně dvakrát denně do posilovny, ale protože vedle toho hodně běhá, plave a hraje tenis, má prý lepší formu než kdykoli předtím.

James Bond měl vous zatím jen jednou, když ve snímku Die Another Day (Dnes neumírej) z roku 2002 zatkli Pierce Brosnana severokorejští vojáci a on se nemohl v zajetí holit. Skyfall bude prvním snímkem, v němž si bradku Bond přímo zvolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám