Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O vztahu Matyáše Hložka a Sáry Struhařové jsme vás na Super.cz informovali jako první. Už delší dobu není žádným tajemstvím, že tito dva spolu tvoří pár a často spolu vyráží do společnosti. Matyáš a Sára mají v oblibě zejména filmové premiéry, naposledy si nenechali ujít akční snímek Mission: Impossible - Fallout.

„Film mě velmi bavil. Jediné co, tak byl celkem dlouhý,” svěřil se nám po projekci držitel titulu Muž roku 2017, který miluje akčňáky. Podobný druh filmu prý ale příliš mnoho neříká jeho partnerce.

Nabízí se tedy otázka, jestli kráska, která je aktuálně nejvyhledávanější modelkou mezi českými návrháři, do kina nevyrazila právě kvůli Tomu Cruisovi, který zde ztvárnil hlavní roli. „Jestli jen kvůli Tomu Cruisovi, to nevím,” smál se Hložek a naznačoval, že hlavní motivací byl jistě on sám.

V průběhu prázdnin prý dvojice absolvuje spoustu výletů po Česku, ale vyjíždí i na krátké cesty do zahraničí. Vyrazili například do Itálie. „V Milánu to byla to spíše pracovní dovolená a můžu říct, že jsme rádi zpět doma. Jelikož je parádní vedro tady u nás, plánuji zatím zůstat tady. Také je v plánu spoustu akcí, na které se těším,” říká Matyáš Hložek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám